Cei doi patroni ai firmei care s-a ocupat de spectacolul de artificii din clubul Colectiv contestă prelungirea arestului la domiciliu. Procesul se judecă la Tribunalul Bucureşti. Cei doi sunt urmăriţi penal în acest dosar pentru că aprinderea buretelui izolator de la scânteile provocate de artificii este una dintre variantele luate în calcul de anchetatori pentru producerea tragediei de acum trei luni.

Embed:


Apărătorii fraților Cristian și Daniela Niță susțin că în privința celor doi nu se mai impune menținerea lor în arest la domiciliu, având în vedere că cea mai mare parte de probe se află în dosarul întocmit de procurorii de la Parchetul General, mai mulți martori au fost deja audiați, așa că nu mai există posibilitatea ca, lăsați sub control judiciar spre exemplu, să poată influența cursul anchetei.

De cealaltă parte, procurorii susțin că aceștia trebuie să rămână în arest la domiciliu, pentru că, lucru foarte grav, după ce au aflat de incendiul care a avut loc în clubul din sectorul 4 au încercat să distrugă documente și să influențeze declarații ale angajaților pentru a nu fi legați de evenimentul care a avut loc în club.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!