Nicuşor Constantinescu rămâne cu mandatul de arestare preventivă. Decizia este definitivă

Data publicării:
nicusor constantinescu la CJ

Noi documente medicale fuseseră depuse, astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti de avocații lui Nicuşor Constantinescu.

Aceștia susţin că preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este într-o stare critică. Documentele vin în ziua în care magistraţii judecă contestaţia lui Nicuşor Constantinescu împotriva mandatului de arestare emis în lipsă de Tribunalul Bucureşti.

Scrisoarea medicală depusă astăzi vine de la Centrul de tratare a cancerului din New York, și este semnată, în data de 4 august, de medicul Doru Paul.

Potrivit avocaților, scrisoarea certifică faptul că Nicușor Constantinescu este grav bolnav. Mai exact, apariția unei noi infecții l-ar împiedica să înceapă radioterapia.

Primarul Constanței, Radu Mazăre, îl sfătuieşte pe Nicuşor Constantinescu să se întoarcă din Statele Unite ale Americii. De patru luni, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este în Statele Unite, unde spune că a fost operat de cancer şi se află supraveghere medicală.

Nicuşor Constantinescu a fost dat în urmărire internaţională prin Interpol la începutul lunii trecute, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă. El a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi complicitate la abuz în serviciu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri