Bunica băiatului ucis de câini, audiată la Parchetul General

Data publicării:
parchetul general PICCJ 5402831-Mediafax Foto-Octav Ganea-2

Ancheta este abia la început, dar polițiștii, împreună cu procurorii, au reușit să refacă traseul celor șase animale fără stăpân care l-au atacat pe Ionuț Anghel în zona Parcul Tei.

La ieșirea de la audieri, bunica lui Ionuț a declarat că a dat toate informațiile cerute de procurori pentru derularea anchetei.

Până în prezent, au dat declarații în fața procurorilor de la Parchetul General președintele Asociației de Supraveghere și Protecție a Animalelor, Răzvan Băncescu, și președinta Asociației Caleidoscop, despre care s-a spus în spațiul public că a adoptat unul dintre cele șase animale.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, potrivit medicului care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML). Medicul a precizat că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri