Verificări amănunţite la Penitenciarul Poarta Albă. Corpul de Control al ministrului Justiţiei face încă de dimineaţă verificări acolo. Oficialii guvernamentali vor să afle dacă deţinuţilor li se respectă drepturile. 

Embed:

Controlul este în plină desfăşurare. Acţiunea se desfășoară la ordinul ministrului Justiţie, Raluca Prună. Membrii Corpului de control vor practic să vadă dacă deţinuţii au parte de condiţiile minime prevăzute de lege, dar şi dacă unele persoane aflate în spatele gratiilor au parte de tratament preferenţial.

La penitenciarul Poarta Albă este încarcerat, printre alţii, Miron Mitrea, iar în trecut şi-au ispăşit pedeapsa aici George Becali şi Cristian Borcea.

Nu este prima dată când are loc o astfel de acţiune la Poarta Albă. La finalul anului 2014, a fost un control neanunţat, atât la penitenciar, cât şi la spitalul penitenciarului, în urma căruia conducerea de la Poarta Albă a fost schimbată.

Membrii Corpului de Control au luat această decizie după ce în celula fostului preşedinte al clubului Dinamo, Cristian Borcea, au fost găsite medicamente psihotrope.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!