Fostul senator Dan Voiculescu a cerut magistraţilor anularea condamnării primită în dosarul ICA, dar s-a răzgândit. Fondatorul Partidului Conservator și-a retras cererea de anulare a condamnării, depusă de Curtea de Apel București, printr-o declarație notarială.

Embed:

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat în august 2014 la 10 ani de închisoare și urma să discute cererea lui Dan Voiculescu. Nici fostul senator și nici avocatul lui nu au fost prezenți în sala de judecată în această dimineață.

Mai mult, este greu de crezut că cererea ar fi fost admisă de judecători întrucât ea ar fi trebuit să fie depusă la 10 zile după condamnare. Dan Voiculescu a depășit cu mult acest termen.

Cererea lui Dan Voiculescu invoca informații care au apărut și la postul patronat de familia Voiculescu potrivit cărora judecătorul care l-a condamnat pe fostul senator nu a fost imparțial. Fondatorul PC a spus că judecătorul ar fi participa la mai multe seminarii organizate de Ministerul Agriculturii, iar la acea vreme Ministerul a fost parte în dosarul ICA. 

Citiți și: 
Dan Voiculescu: Da, am timp. Am scris zece cărţi, nu mă voi opri aici
Fiscul a vândut o vilă a familiei Voiculescu
Bunurile familiei Voiculescu, greu de confiscat
Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!