Doi sârbi care au încercat să introducă în România 12 kilograme de canabis, prinşi de poliţişti şi duşi la audieri

Data publicării:
canabis captura

Doi cetăţeni sârbi care au încercat să introducă în România 12 kilograme de canabis puse într-o sacoșă au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, judeţul Timiş, şi duşi la audieri la sediul DIICOT, potrivit News.ro.

canabis captura

Potrivit poliţiştilor de frontieră, luni după-amiază, doi cetăţeni sârbi au încercat să pătrundă ilegal pe fâşia verde, în apropierea PTF Moraviţa din judeţul Timiş.

Cei doi bărbaţi aveau o sacoşă în care transportau aproximativ 12 kilograme de canabis. Bărbații au fost duşi la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiaţi, iar sacoşa cu canabis a fost ridicată.

Măsuri sporite de securitate au fost luate, începând din 18 august, la frontiera cu Serbia, unde au fost alocate forţe suplimentare de la Poliţia de Frontieră şi Jandarmerie, după ce, în ultima perioadă, mai multe grupuri de migranţi au încercat să treacă ilegal frontiera verde.

Pe lângă dispozitivul de la frontiera cu Serbia s-au alăturat maşini de termoviziune, patrule canine şi echipe terestre suplimentare. De asemenea, un elicopter al MAI survolează zona, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte.

sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri