Procurorul general Tiberiu Nițu a făcut primele declarații privind coloanele oficiale de care ar fi beneficiat fără să aibă dreptul, în condițiile în care numele său apare în dosarul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea. Tiberiu Nițu spune că a beneficiat doar de măsurile de protecție stabilite de lege.

„Am fost mereu preocupat de respectarea legii și a normelor deontologice. Din acest punct de vedere, vreau să precizez că în cadrul activității desfășurate în calitate de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, am beneficiat doar de măsurile de protecție prevăzute de lege, proporțional cu riscurile și responsabilitățile acestei funcții”, a arătat procurorul general în comunicat.

El a adăugat că activitatea sa nu este afectată de „demersurile judiciare desfășurate în vederea clarificării depline a acestei situații”.

„Apreciez că este de datoria mea, în calitate de procuror general, să mă asigur că în această perioadă activitatea Ministerului Public se va desfășura în condiții normale și în parametrii eficenței consemnate în ultimul raport MCV”, a adăugat Tiberiu Nițu.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!