George Becali rămâne cu pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Data publicării:
George Becali Gigi Becali -Mediafax Group-Silviu Matei

Actualizare 15:00: Judecătorii Curții de Apel București au decis ca pedeapsa lui George Becali să rămână aceeași după contopirea pedepselor, adică 3 ani și 6 ani de luni de închisoare cu executare.

În cazul în care judecătorii de la Curtea de Apel București decid să țină cont de solicitarea făcută de procurori, atunci pedeapsa lui George Becali se poate mări de la 3 la 4 ani. Asta deoarece procurorul de ședință a solicitat și a arătat că Becali a comis infracțiuni grave, fiind vorba de infracțiuni cu violență, și de fapte de corupție.

Astfel, procurorul de ședință a solicitat mărirea pedepsei de la 3 la 4 ani de închisoare.

Patronul Stelei a vorbit timp de jumătate de oră și le-a spus magistraților că vrea să dea acatiste pentru cei care au pronunțat achitări în cele trei dosare ale sale. De asemenea, el a încercat să-i convingă pe judecători să nu-i aplice acest spor la pedeapsă și să rămână cu condamnarea de 3 ani, hotărâtă inițial de Curtea supremă de justiție.

George Becali are trei pedepre cu închisoarea. Prima este de 3 ani de închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării celor care i-au furat mașina, o a doua pedpeasă este de 2 ani în dosarul schimbului ilegal de terenuri cu Armata Română, iar a treia pedeapsă este de 3 ani de închisoare cu executare în dosarul Valiza.

În luna iulie a acestui an judecătorii de la Tribunalul București au decis să contopească toate aceste trei pedepse și să aplice un spot de șase luni. Decizia a fost contestată la Curtea de Apel București, iar astăzi s-a judecat recursul. Decizia pe care o vor lua judecătorii de la Curtea de Apel este definitivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri