Ion Ariton și Varujan Vosganian, aviz pentru DNA

Data publicării:
vosganian la laptop

Anunţul a fost făcut de preşedintele Comisiei juridice a Senatului, Cătălin Boboc, la finalul şedinţei acestui for. Senatorii Ion Ariton şi Varujan Vosganian au fost invitaţi marţi la Comisia juridică pentru a-şi susţine punctele de vedere. Raportul Comisiei juridice urmează să fie supus votului Senatului.

Președintele Comisiei Juridice a Senatului, Cătălin Boboc, a declarat că rezultatul votului de astăzi este similar celui anterior. „Adică încuviințarea începerii urmăririi penale cu majoritatea voturilor exprimate”, a spus Boboc.

„La Comisia Juridică nu dăm verdicte, ci doar dăm un punct de vedere. Senatorii au argumente solide, numai că nu în fața Comisiei trebuie explicate. Au existat și solicitări exprese de a merge în fața instanței pentru a-și susține nevinovăția. Este important să ascultăm punctul de vedere al celor doi. E o solicitare corectă, legală, firească. Tot mâine va intra în plenul Senatului și joi va fi la vot”, a precizat președintele Comisiei Juridice a Senatului, Cătălin Boboc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri