INTERCEPTĂRI. Nicolae Păun ar fi spus că îl omoară pe procurorul care îndrăznește să-l ancheteze

Data publicării:
madalin voicu crop agerpres-1

Dosarul are 19 volume, 5.000 de pagini. Mare parte din dosar pe bazează pe interceptări . Nicolae Păun ar fi fost interceptat în timp ce spunea că în cazul în care va fi băgat la închisoare vrea să-l omoare pe procuror.

Şi în cazul lui Mădălin Voicu există stenograme incriminatoare, însă parlamentarul ar fi recunoscut că ar fi vorbit cu fostul minitru de finante, Eugen Teodorovici, caruia i-a cerut să poarte o discuţie cu prietenul lui, Mădălin Voicu şi Nicolae Paun.

Mădălin Voicu sublinia că nu a întrebat exact despre ce e vorba după ce a facilitat această întâlnire. Cei doi parlamentari au stat azi la Comisia juridică pentru a studia dosarul. Ei vor reveni luni, întrucât este un dosar stufos. Avocaţii şi-au luat notiţe astfel încât să-l ajute să-şi construiască o apărare.

Cu toate acestea, Mădălin Voicu spune ca este onest, că nu a făcut ceva ilegal şi şi-a făcut strategia în faţa colegilor pentru atunci când va ajunge în Comisia Juridică luni la şedinţă, dar şi în plen unde se va lua decizia finală, unde deputaţii vor da votul cu privire la cererea procurorilor de ridicare a imunităţii. Madalin Voicu nu are de gând să le solicite colegilor să nu-i ridice imunitatea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri