Numele lui Vasile Blaga apare și în dosarul ginerelui

Data publicării:
Vasile Blaga 2

Un martor le-a spus anchetatorilor că Vasile Blaga i-ar fi cerut să-l ajute pe ginerele său să obţină contracte de pază cu instituţii de stat.

Ginerele lui Vasile Blaga a fost arestat

Între timp, ginerele a fost arestat. Ionuţ Rudeanu e anchetat pentru evaziune fiscală. Prejudiciul, spun anchetatorii, depăşeşte 600.000 de euro.

Darius Vâlcov, la DNA: Vasile Blaga mi-a spus că Tehnologica Radion trebuie să câştige licitaţii

Vasile Blaga a fost denunţat şi în dosarul Vâlcov. Fostul ministru al Finanţelor l-a denunţat că ar fi intervenit pentru ca o firmă să câştige licitaţii şi contracte publice. Iniţial, liderul liberal a spus categoric: nimic nu e adevărat.

Domnul Vâlcov cred că iniţial, ca să îşi rezolve problemele faţă de subordonaţi probabil că a făcut aceste declaraţii acolo, dar, repet, niciodată nu am fost implicat în atribuirea unui contract vreunei firme. Nu am intervenit şi nu am fost implicat în atribuirea unui contract unei firme, nu am fost în Olt sau la sediul partidului ca să îi spun să îi dea vreun contract firmei Tehnologica Radion. Probabil că vrea să scape ca şi alţii. Dacă un singur cuvânt de acolo se adevereşte, vă daţi seama că nu mai pot să particip la astfel de şedinţe”, a declarat Vasile Blaga.

PNL îi va sancționa pe liberalii certați cu legea, dar nu retroactiv. Vasile Blaga precizează în ce condiții va demisiona

Astăzi, completează: dacă o singură acuzaţie se va adeveri, nu va mai participa la şedinţele de partid.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri