Percheziţii la Consiliul Judeţean Bacău. Procurorii au descins și la domiciliul președintelui CJ, Dragoș Benea

Data publicării:
birou dosare-1

ACTUALIZARE 9:00  Contractele suspectate că ar fi fost întocmite fraudulos au fost încheiate în perioada 2005 -2012. Procurorii fac percheziții la 28 de adrese, între care trei instituții publice. 

La domiciliul președintelui CJ Bacău, Dragoș Benea, a sosit avocatul. El a refuzat să dea declarații. Procurorii au percheziționat și mașina președintelui CJ Bacău, de unde au ridicat mai multe acte și DVD-uri.

------------------

De altfel, sunt percheziții și acasă la președintele CJ  Bacău, Dragoș Benea. 

În acest caz a fost deschisă urmărirea penală in remSuspiciunile sunt legate de abuz în serviciu.

COMUNICAT DNA:

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2005-2012 a unor infracţiuni de corupţie.

În cursul zilei de 17 iulie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate un nr. de 28 de percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza județului Bacău, între care trei instituţii publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri