Creatoarea de modă Maria Marinescu a fost audiată mai bine de șapte ore

Data publicării:
3434518-Mediafax Foto-Ovidiu Andrei 1

ACTUALIZARE. Creatoarea de modă Maria Marinescu a fost audiată mai bine de şapte ore, după ce locuinţa sa a fost pecheziţionată de procurori de la crimă Organizată. Totul, în urma unei solicitări din partea autorităților franceze, care au suspiciuni că Maria Marinescu şi-ar fi sprijinit soțul într-o reţea de trafic de droguri. Frank Colin, soţul creatoarei de moda se află în arest încă din luna aprilie.

------------------------------------

Perchezițiile care au loc în această dimineață la domiciliul Mariei Marinescu vin ca urmare a unei solicitări din partea autorităților franceze, care au suspiciuni că și creatoarea de modă l-ar fi sprijinjit pe soțul său în activitățile ilegale pentru care se află în arest încă din luna aprilie.

Este vorba despre trafic de droguri în mari cantități. Frank Colin ar fi transportat aproximativ o tonă de cocaină. De asemenea, există suspiciuni legate și de implicarea acestuia în trafic de armament.

Maria Marinescu și Frank Colin s-au căsătorit pe 21 martie 2009, în București, iar nunta a avut loc în iunie, la Paris.

Pe 20 martie 2013, autoritățile din Republica Dominicană au descoperit un transport de 700 de kilograme de cocaină la bordul unei aeronave. Implicat în acest dosar este și un bun prieten al lui Frank Colin, Nicholas Pisapia, căsătorit cu o româncă, recepționeră la o clinică medicală privată.

Nicholas Pisapia i-ar fi cerut lui Frank un contact al unei companii aeriene private de lângă Paris. Întrebat de polițiști cum a ajuns la această companie, se pare că Pisapia a dat numele lui Frank Colin. Conform procedurii, soțul Mariei Marinescu a fost reținut să dea declarații.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri