Preşedintele CJ Dâmboviţa, cercetat de DNA pentru trafic de influenţă

Data publicării:
dna 20usa 20sigla 205365726 20mediafax 20foto 20liviu 20adascalitei-52860

Procurorii DNA arată că au disjuns cercetările faţă de Adrian Ţuţuianu în urma unui denunţ făcut de omul de afaceri Nicuşor Sorin Dima, cel care l-a denunţat şi pe Ion Stan,potrivitMediafax.

În rechizitoriul senatorului Ion Stan, trimis în judecată săptămâna trecută pentru trafic de influenţă, se menţionează că procurorii anticorupţie îl cercetează pe actualul şef al CJ Dâmboviţa.

„Întrucât la data de 23.11.2012 Dima Nicuşor Sorin a denunţat şi pretinse fapte penale comise de numitul Ţuţuianu Adrian în perioada iunie 2012, cu ocazia campaniei electorale pentru alegerile locale, se va dispune disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor sub aspectul infracţiunii de trafic de influenţă, prevăzută de art. 257 C.p. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, într-o cauză separată”, se precizează în actul de acuzare al senatorului Ion Stan, citat de Mediafax.

Menționat în interceptări

Numele președintelui CJ Dâmbovița apărea în interceptările de la dosarul senatorului Ion Stan.

Anul trecut, procurorii au făcut publice interceptări în dosarul lui Ion Stan, mai multe transcrieri de tip SMS, dar și înregistrări de tip ambiental.

Interceptările apar în documentul procurorilor care au fost trimise către Comisia Juridică a Camerei Deputaților pentru întocmirea unui raport pentru arestarea sa preventivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri