Curtea de Apel Bucureşti reia, astăzi, procesul copilului de patru ani, care a murit sfâşiat de maidanezi. În mai 2015, Judecătoria Sectorului 2 a decis condamnarea lui Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului unde s-a întâmplat tragedia, la trei ani de închisoare cu suspendare.

Embed:

Este prima şedinţă după ce s-a dat o decizie nedefinitivă în acest dosar. În acest termen se va face o depunere a documentelor cu privire la starea de sănătate a mamei copilului ucis în septembrie 2013. De asemenea, va fi audiat şi reprezentatul firmei care se ocupă de terenul unde a avut loc tragedia.

În mai 2015 a fost dată o primă decizie prin care administratorul firmei care deținea terenul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și la plata unor despăgubiri pentru familia băiatului.

În data de 2 septembrie 2013, doi fraţi de 4, respectiv 6 ani, sunt atacaţi de șase maidanezi pe un teren privat din Capitală. Băiatul cel mare reuşeşte să scape, dar mezinul, Ionuţ Anghel, este sfâşiat de animale. Copiii fugiseră de lângă bunica lor, aflată în parcul Tei.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!