Răzvan Murgeanu, fost consilier de stat în mandatul lui Traian Băsescu, a fost reţinut, miercuri, în jurul orei 1.00, de procurorii DNA, după ce a fost audiat aproximativ 10 ore, informează news.ro.

FOTO: Agerpres

Răzvan Murgeanu a ieșit încătușat din sediul DNA și a declarat că este acuzat în dosarul Romprest, dar a negat că ar fi făcut trafic de influență.

Embed:

- V-aţi asteptat la această decizie?
- Nu
- În ce dosar v-au acuzat?
- Romprest şi ACM 4
- Aţi făcut trafic de influenţă?
- Nu

Răzvan Murgeanu va fi prezentat în cursul zilei de miercuri unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Fost viceprimar al Capitalei, Răzvan Murgeanu a fost adus cu mandat marţi după-amiază la DNA şi audiat timp de aproape 10 ore.

Potrivit unor surse judiciare, Răzvan Murgeanu este în atenţia anchetatorilor DNA într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie.

Răzvan Murgeanu a fost, din iunie 2013 până în octombrie 2014, consilier de stat la Administraţia Prezidenţială în mandatul lui Traian Băsescu. Anterior, Răzvan Murgeanu a fost viceprimar al Capitalei din partea PDL şi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în perioada în care instituţia era condusă de Elena Udrea.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!