Viorel Hrebenciuc și Dan Șova, urmăriți penal. Reacția lui Victor Ponta

Data publicării:
Victor Ponta si Viorel Hrebenciuc-Mediafax Foto-Marius Dumbraveanu

Actualizare 14:00: Ulterior, Victor Ponta a declarat că nu cunoaște cazul în care Viorel Hrebenciuc și Dan Șova sunt implicați.

Nu cunosc aceste lucruri și, după cum ați văzut foarte bine, nu comentez nimic care ține de dosare penale”, a mai spus Victor Ponta.

Președinte al PSD, Victor Ponta a menționat că la nivelul coaliției de guvernare nu s-a decis vreo măsură față de Viorel Hrebenciuc.

Întrebat dacă a vorbit cu Viorel Hrebenciuc în ultima perioadă, premierul a răspuns: „Habar n-am. Probabil. Nu mai știu. Vorbesc cu foartă multă lume în ultima perioadă.”

La insistența jurnaliștilor, dacă a vorbit cu el după ce Viorel Hrebenciuc a fost audiat la DNA Brașov, Victor Ponta a răspuns: „O să citiți la DNA”.

Eu sunt în interceptări de când sunt președinte la PSD, din 2010”, a continuat el. 

De asemenea, Victor Ponta a declarat că nu va participa la votul pentru ridicarea imunității deputaților Hrebenciuc și Adam.

Pentru că am funcția de șef al Guvernului și din această funcție de șef al Guvernului trebuie să fiu implicat cât mai puțin în ceea ce ține de relația între Justiție și Parlament”, a spus Victor Ponta.


Eu trebuie să mă ocup de guvernarea țării, de viața dumneavoatră de zi cu zi. Toata lumea e egală în fața legii”, a răspuns Victor Ponta.

Valeriu Zgonea a declarat că a discutat cu Viorel Hrebenciuc după ce acesta a fost audiat la DNA Brașov în dosarul retrocedărilor de pădure și teren.

Discutia a fost seara, l-am întrebat, l-am sunat că era normal, e colegul meu. În cunosc de 20 de ani. L-am întrebat cum se simte”, a spus Valeriu Zgonea. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri