Mama Elodiei: „Merita o pedeapsă mult mai mare. Mi-a omorât fiica și i-a batjocorit cadavrul”

Data publicării:
ElodiaCrop

 

"Mi-a omorât fiica și i-a batjocorit cadavrul. Merita o pedeapsă mult mai mare. Mi-am pierdut copilul din cauza lui. A fost totul premeditat, merita o pedeapsă pe viață sau cel puțin 25 de ani de închisoare. A vrut să o omoare cu două-trei zile înainte, dar nu i-a reușit", a declarat Emilia Ghinescu, după aflarea sentinței de condamnare a polițistului la 15 ani și opt luni de închisoare, potrivit Mediafax.

La rândul său, Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, s-a declarat "profund dezamăgită", considerând că pedeapasa primită de Cioacă este "mult prea blândă".

"Sunt profund dezamagită. Este o pedeapsă mult prea blândă pentru o faptă atât de gravă. E o persoană tânără, va ieși destul de repede din închisoare. (...) Sunt total nemulțumită de această sentință, mult prea blândă pentru o faptă atât de gravă, de omor și de profanare de cadavre", a spus avocata Crina Radu, precizând că va declanșa "alte proceduri", fără a spune la ce se referă.

Poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată de Tribunalul Argeş, de 22 de ani de închisoare

Curtea de Apel Piteşti, care miercuri după amiază s-a pronunţat definitiv în acest dosar, a schimbat încadrarea juridică a faptei din "omor" în "lovituri cauzatoare de moarte".

De altfel, la ultima înfăţişare din acest dosar instanţa de judecată a pus în discuţie din oficiu schimbarea încadrării juridice în acest sens.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri