Agenda lui Klaus Iohannis, imediat după alegeri 

Data publicării:
colaj victor ponta si klaus iohannis in fata la cotroceni

Totodată, Klaus Iohannis a cerut în urmă cu puţin timp guvernului să îi demită pe responsabilii organizării alegerilor din diaspora, iar preşedintelui Traian Băsescu să îi recheme pe diplomaţii care nu şi-au făcut treaba.

Solicit Parlamentului să se ţină de cuvânt şi mâine să pună pe ordinea de zi legea amnistiei şi să o pice. Tot mâine rog parlamentul să ia în discuţie toate soluţiile venite din partea justiţiei şi să le încuviinţeze pe toate. Rog partidele să înceapă urgent discuţiile pe legea votului electronic şi a votului prin corespondenţă.

Guvernul va trebui să-i tragă la răpspundere şi să-i demită pe cei vinovaţi de organizarera defectuoasă. Îl rog pe preşedintele încă în funcţie să recheme de pe post pe toţi diplomaţii care nu au gestionat corespunzător situația din secţiile de vot. Invit Guvernul să poftească în Parlament cu bugetul pentru 2015, cu cât mai repede cu atât mai bine”, a spus Klaus Iohannis. 

K. Iohannis: „Voi fi președintele românilor! Nu pot să accept situații unde concetățenii mei să fie tratați cu gaze lacrimogene fiindcă vor să voteze”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri