Alina Gorghiu: Cifrele necosmetizate arată eșecul guvernării în toate domeniile majore

Data publicării:
sac de box sigla psd cadou alina gorghiu foto facebook 15 09 2015 CROP

Foto: Facebook

Propaganda prim-ministrului luptă cu toate armele și pe toate canalele să ne arate cât de bine guvernează PSD. La o analiză mai atentă, cifrele necosmetizate arată eșecul guvernării în toate domeniile majore”, a scris Alina Gorghiu miercuri pe Facebook.

Ea arată că numărul salariaților a scăzut cu 205.000 de oameni față de începutul anului, fiind în prezent de 6,076 milioane, conform INS.

Propaganda prim-ministrului luptă cu toate armele și pe toate canalele să ne arate cât de bine guvernează PSD. La o...

Posted by Alina Gorghiu on Wednesday, October 7, 2015

„Promisiunile neonorate acționează ca într-un cerc vicios: printre angajamentele Guvernului se numărau o serie de măsuri pentru stimularea angajării tinerilor și a persoanelor de peste 45 de ani, uitate, însă, pe hârtie.

Printre acestea — scutirea (suportarea de la bugetul de stat), pentru o perioadă de 1 an, a contribuțiilor sociale datorate de angajatori în cazul angajării cu contract de muncă a tinerilor cu vârsta sub 25 de ani și a persoanelor cu vârsta mai mare de 45 de ani. De remarcat este că România are o rată a șomajului în rândul tinerilor cu vârste de sub 25 de ani peste media europeană de 22,2%. Este doar un aspect al unei guvernări căreia, dacă îi dai la o parte vopseaua (sunt câteva straturi bune!), descoperi aceeași caroserie ruginită", precizează liderul PNL.

Alina Gorghiu menționează că un guvern liberal va stimula angajările prin reducerea fiscalității pe muncă, arătând că PNL propune generalizarea cotei unice de 16% pentru toate tipurile de taxe și impozite, astfel încât taxarea muncii va scădea de la 42% la 32%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri