Alina Gorghiu: Nu e important câte candidaturi a avut PNL la Primăria Bucureşti, putea să aibă şi 20

Data publicării:
pnl gorghiu crop

 

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

„Am sesizat de o săptămână atacuri care au avut virulenţa atacurilor din 90, aceeaşi virulenţă, aceleaşi interes în spate, o dorinţă pe care nu o înţeleg, de a face PNL să nu aibă candidat propriu. Îi asigur că acest lucru nu se va întâmpla în grădina PNL.

Această decizie s-a luat împreună cu Marian Munteanu, PNL va avea proiecte în viitor şi îi mulţumesc pentru sprijinul declarat, deşi sigur nu e uşor. Sunt multe calomnii pe care am încercat împreună să le demontăm, îi mulţumesc că nu a lăsat să fie prejudiciată integritatea partidului. Este firesc să optăm pentru interesul comun al partidului. O să vedeţi că proiectele vor fi comune.

Pentru mine nu e important câte candidaturi a avut PNL. Putea să aibă 20 de candidaturi, dacă la sfârşit, când tragem linie avem un vot peste PSD, rezultatul şi obiectivul PNL va fi atins. E mai relevant să muţi discuţia dintr-o sferă frivolă, de la ce a făcut Marian Munteanu în ultimii 25 de ani şi ce nu a făcut, şi câte lucruri s-au spus despre domnia sa, la proiectele pe care PNL le are pentru Capitală.

Degeaba vom duce discuţia despre vrute şi nevrute, despre verzi şi uscate care nu sunt în interesul bucureşteanului, noi nu ne dorim să avem discuţie pe programele pentru Capitală şi apelul nostru de astăzi ar trebuie să fie un discurs raţional şi mai puţin emoţional, aşa cum am văzut până acum.

Noi suntem calmi, suntem constructivi. Nu o să fim deloc emoţionali în campania aceasta, pragmatici şi o să constataţi că venim cu cele mai bune soluţii”, a spus Alina Gorghiu.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri