Alina Gorghiu: Nu mă deranjează să fiu numită în fel și chip de Tăriceanu, Ponta, Dragnea

Data publicării:
alina gorghiu FB-2

 

"Atacurile lor nu mă surprind. E modul prin care ei și tabăra din care fac parte încearcă să pună presiune. Cauza? Viziunea diferită asupra luptei anticorupție. În timp ce PNL sprijină prin toate demersurile tragerea la răspundere a celor care au abuzat de funcțiile publice, ei se situează la polul opus. Întreaga lor activitate în funcțiile deținute și poziționările lor publice demonstrează acest lucru", a scris Gorghiu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Ea a adăugat că recentele declarații sunt încă o dovadă a faptului că pentru PNL a fost de bun augur când drumul lui Călin Popescu-Tăriceanu s-a despărțit de cel al partidului.

"Prin urmare, nu mă deranjează să fiu numită în fel și chip de Tăriceanu, Ponta, Dragnea. Fiecare atac la adresa mea sau a PNL înseamnă încă o confirmare că mă aflu în tabăra corectă", a susținut liderul PNL.

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat marți, la Giurgiu, că atunci când se uită la PNL vede din ce în ce mai puțin un partid cu care formațiunea sa ar putea dialoga.

"Noi trebuie, ca partid politic, să ținem cont de prioritățile electoratului, dar trebuie să avem și niște principii la care ne raportăm și principiile fundamentale la care noi, ALDE, ne raportăm sunt principiile liberalismului care se bazează pe prețuirea drepturilor și libertăților individuale. Când mă uit la PNL văd din ce în ce mai puțin un partid cu care am putea să stăm de vorbă și să dialogăm, un partid care nu mai are nimic de-a face nici cu valorile liberale ale democrației, liberal în sensul larg al cuvântului, ei se bucură când aud zgomotul de cătușe. Pe mine chestiunea asta mă duce cu gândul în anii '50-'60, când o văd pe doamna Gorghiu parcă o văd acum pe Ana Pauker într-o întruchipare modernă", a declarat Tăriceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri