Gorghiu: „Tăriceanu mi-a propus funcţii ministeriale în schimbul plecării din PNL”. Tăriceanu: „Gorghiu spune ce visează”

Data publicării:
alina gorghiu facebook-2

Pot să vă spun că știu de mult că Alina Gorghiu își dorește să ajungă și ea ceva. Ministru, dacă s-ar putea, și-a dorit foarte mult. Nici măcar fostul președinte al partidului, Crin Antonescu, care era mult mai permisiv decât mine, nu a fost dispus să o nominalizeze pentru o funcție ministerială. Așa că vă dați seama că eu cu atât mai puțin aș fi dispus să îi fac o asemenea propunere. Cred că aceste idei fac parte din planul ei de carieră personala, din ceea ce visează destul de des, dar nu a fost cazul în ce mă privește să îi fac o asemenea propunere”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, referindu-se la acuzațiile Alinei Gorghiu.


Foto: Facebook

Este normal ca dl Tăriceanu, din postura de purtător de cuvânt informal al lui Victor Ponta, să preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa să creadă, însă, cu adevărat, în ceea ce spune, de vreme ce anul trecut îmi propunea funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL.

Spre deosebire de domnia sa eu nu pot fi cumpărată pentru a trăda singurul partid din care am făcut parte de la intrarea în politică, acum 13 ani deja... Și nici nu am vreo obligație la PSD sau altcineva, cum pare să fie cazul altora”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Mi-as fi dorit ca domnul Tăriceanu să împrumute mai mult din demnitatea și rafinamentul foștilor președinți PNL, în fața cărora ne aplecăm cu infinit respect la fiecare Congres”, mai scrie Gorghiu.

Preşedintele Senatului, liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică seară, că PNL încearcă să răstoarne o majoritate la Cameră şi la Senat, făcându-se „campionul luptei anticorupţie”, din dorinţa de a ajunge la guvernare, el acuzându-i pe liberali de „dublă atitudine cinică”. Tăriceanu a menţionat că singurul mod în care PNL doreşte să se facă „campion al anticorupţiei” este prin această modalitate de a subţia rândurile actualei majorităţi parlamentare.

El s-a referit la copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, despre care a spus că trebuie să „dea explicaţii serioase la ceea ce a apărut în presă, referitor la contractele cu statul”.

Citiți și: Şova: Gorghiu a reprezentat Electrica într-un contract pe care firma mea l-a câştigat pentru Turceni

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri