Andreea Paul, scrisoare deschisă adresată premierului pe tema legii amnisitiei fiscale. Răspunsul lui Victor Ponta

Data publicării:
victor ponta la camera de comert fb

 

Foto: Mediafax

„Având în vedere că Regia Autonomă Monitorul Oficial se află în subordinea Guvernului din anul 2012, vă rog să îmi răspundeți la următoarele întrebări:

1. Cum explicați faptul că Legea Amnistiei Fiscale adoptată de Parlament în data de 25 iunie a.c. și care vizează sute de mii de profesii liberale nu a fost publicată nici până astăzi, 17 iulie 2015 ? În schimb, Ordonanța de Guvern care vizează salariile celor 48 de înalți demnitari a fost publicată în 48 de ore de la adoptare.

2. Cine este responsabil pentru întârzierea publicării acestor acte normative în Monitorul Oficial și ce sancțiune le veți aplica ?”, a scris Andreea Paul în scrisoarea adresată premierului.

Raspuns la scrisoarea deschisa pe care mi-a adresat-o doamna Andreea Paul Vass - deputat PDL : 1. Legea Amnistiei...

Posted by Victor Ponta on Saturday, July 18, 2015

Victor Ponta i-a răspuns prim-vicepreședintei pe Facebook.

1. Legea Amnistiei Fiscale adoptată de Parlament la propunerea Guvernului nu a fost (din păcate) publicată în Monitorul Oficial deoarece Președintele României NU a emis decretul de promulgare!

2. Ordonanța simplă care privește mărirea salariilor demnitarilor (agreata și dorită de Președintele României) a fost publicată imediat deoarece a fost semnată de Premierul interimar (dacă mandatul acestuia înceta, trebuia semnata de mine și eu am spus clar ca nu o voi face)!

Bănuiesc că după ce vor certa la PNL pentru aceste întrebari neinspirate nu veți mai reveni! O zi bună!”, a răspuns premierul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri