C. Antonescu: PNL propune, duminică, un lider liberal pentru Transporturi. Radu Stroe nu pleacă de la Interne

Data publicării:
CRIN ANTONESCU PRESEDINTELE PNL - MEDIAFAX-2

Crin Antonescu / Foto: Mediafax

Crin Antonescu a spus, miercuri seară, într-o intervenţie la o televiziune de știri, că îşi va încheia în zilele următoare concediul, informează Mediafax.

„Nu s-a pus în discuţie nicio secundă şi nu se ia în calcul un schimb de ministere între noi şi partenerii de guvernare. PNL şi-a asumat acest portofoliu (Transporturile, n.r.) şi o va face în continuare”,  a adăugat președintele liberal.

El a mai afirmat că nu se pune problema trecerii lui Radu Stroe de la Interne la Transporturi, așa cum s-a vehiculat în presă. 

„Sigur că Radu Stroe ar fi fost o variantă serioasă, de luat în considerare pentru Ministerul Transporturilor. Este un om care a lucrat în viaţa lui foarte mulţi ani în acest minister, îl cunoaşte foarte bine. Dar nu se întâmplă acest lucru, din cauză că domnul Radu Stroe este un ministru de Interne care-şi face datoria, până în acest moment, fără niciun fel de problemă, a spus Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a declarat că în partid vor fi făcute mai multe propuneri pentru Transporturi şi că el însuşi are o propunere. C. Antonescu a precizat că nu poate face publică încă propunerea sa, dar că aceasta nu se regăseşte printre cele vehiculate de presă.

Liberalul a spus că este vorba despre un lider politic al PNL şi a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu este vorba despre actualul preşedintele al Camerei de Comerţ Româno-Americane, Sorin Mândruţescu.

Potrivit lui Crin Antonescu,  propunerea pentru şefia Transporturilor va fi făcută duminică după prânz, după o discuţie care va avea loc în Consiliul Naţional al PNL.

Deputatul liberal Ovidiu Silaghi și-a retras, luni, candidatura la funcția de ministru al Transporturilor, iar PNL va face o altă nominalizare pentru acest portofoliu, a declarat, luni, premierul Victor Ponta. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri