Candidatul Elena Udrea, criticat de politicieni

Data publicării:
elena udrea 5 digi24

La numai o zi, după ce Elena Udrea a primit girul PMP în cursa pentru Cotroceni, pe o pagină de Facebook atribuită lui Teodor Baconschi, a apărut un mesaj dur. Fostul membru PMP a scris că "tot ce era mai obscur, mai necioplit şi mai fals a ieşit la luminile rampei".

Pagina respectivă a fost ştearsă la scurt timp. Contactat de Digi24, Teodor Baconschi nu a vrut să confirme dacă pagina îi aparţine sau nu.

"Neamul prost s-a cocoţat pe platouri, pe funcţii ministeriale, pe candidaturi la Preşedinţie. Incultura e trendy. Arivismul, un succes invidiat. Orice târfă dă lecţii poporului roman. Un sfert din acest popor a emigrat. Un alt sfert se ascunde, scârbit. Jumătatea rămasă crede că ce vede la televizor e viaţa însăşi. Şi votează, pentru a legitima nimicul cleios în care ne-am afundat.", a scris Teodor Baconschi pe reţeaua de socializare.

Candidatul la prezidenţiale, Mihai Răzvan Ungureanu, pune intrarea Elenei Udrea în această luptă electorală pe seama ambiţiei personale.

Din PMP au plecat fondatorii şi a rămas exact persoana pentru care care s-a construit acest vechicul. Doamna Udrea nu este, de fapt, un candidat. Doamna Udrea este propriul candidat, este rezumatul propriilor defecte şi propriilor calităţi, dar este, de fapt, numele propriu al ambiţiei nemăsurate care nu ţine cont de nimic şi care în clipa creşterii pârjoleşte totul în jur”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreşedinte PDL.

Intrarea Elenei Udrea în competiţia pentru Cotroceni nu este o surpriză, spune Klaus Iohannis.

„Suntem o ţară liberă, toată lumea poate candideze dacă îndeplineşte condiţiile şi are semnături suficiente”, a spus Klaus Iohannis.

Desemnarea Elenei Udrea ca prezidenţiabil PMP a fost criticată şi în propriul partid, de europarlamentarul PDL Cristian Preda.

Am stabilit un candidat, Cristi Diaconescu, şi prin acţiunea Elenei Udrea, acest candidat a dispărut din scenă şi am zis că e o problemă. Am considerat că ea trebuie să fie demisă, ceilalţi au zis că trebuie să-i pună coroniţă si sa o puna şi prezienţiabil, iarăşi am fost împotrivă”, a spus Cristian Preda.

Elena Udrea a fost desemnată candidat al PMP la prezidenţiale, după ce Cristian Diaconescu a decis să plece din partid şi să pornească independent în bătălia pentru cea mai înaltă funcţie în stat.    

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri