Ce au răspuns politicienii români când au fost întrebați de ultimul gest patriotic făcut

Data publicării:
patriotiasm

Ion Iliescu, fost președinte al României: „Ultimul? Ce înseamnă ultimul? Nu vreau să mă apuc să dau caracterizări gesturilor mele”.

Crin Antonescu, președintele Senatului: „Dacă eşti patriot, încerci în fiecare zi să faci gesturi sau să ai un gând”.

Mircea Toader, liderul deputaților PDL: „Ultimul meu gest patriotic... Sigur, l-am avut pe stadion, când am cântat imnul, că e un gest”.

Teodor Meleşcanu, director SIE: „Ultimul gest patriotic ....faptul că am acceptat să fiu director al SIE”.

Adrian Năstase, fost premier al României: „Eu consider că au fost destul de multe lucruri care aveau un astfel de sens, de la ceea ce a însemnat eliminarea riscului ca România să rămână un poligon de încercare pentru ceea ce a însemnat redefinirea zonelor de influenţă”.

Cristian Rădulescu, liderul senatorilor PDL: „În fiecare zi, legiferând în folosul cetăţenilor”.

Daniel Barbu, ministrul Culturii: „Cred că e o întrebare foarte grea dacă îmi cereţi un gest aşa masiv, important, monumental. Ca senator şi ca ministru, sunt în serviciu public. E un mod de a servi comunitatea naţională, deci şi o formă de patriotism”.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii: „ Eu cred că fac gesturi de patriotism şi îmi place să cred acest lucru în fiecare zi, atunci când reprezint România, atunci când reprezint Ministerul Agriculturii”.

Întrebat dacă mai există patriotism în ziua de astăzi în România, Dan Şova, ministru delegat pentru Proiecte de Infrastructură a răspuns: „Haide, domnule, lăsaţi-mă!”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri