Ce averi au liderii politici. Gabriel Oprea a donat bunuri, Mircea Geoană și-a luat casă

Data publicării:
liviu dragnea gabriel oprea psd unpr 01 INQ Octav Ganea

Cel mai mult a avut de pierdut în ultimul an liderul PSD, Liviu Dragnea. Divorţul de soţia sa l-a lăsat pe social-democrat cu un apartament, un teren şi o maşină. Bombonica Prodana a rămas cu casa pe care cuplul o deţinea în Alexandria, dar şi cu două terenuri.

Fostul şef al PSD Mircea Geoană a reuşit să -şi cumpere, în sfârşit, un apartament în Capitală, după ce a fost nevoit să părăsească vila RAPPS. Noul imobil este trecut pe numele soţiei. Familia Geoană are datorii, dar a primit şi un cadou consistent chiar de la mama senatorului: 54 de mii de euro pentru şcolarizarea nepoatei.

Noul an nu a adus schimbări foarte mari în averea fostului preşedinte PNL Crin Antonescu. Averea cuplului Antonescu-Vălean s-a rotunjit cu câteva zeci de mii de euro.

Cadouri a făcut şi fostul şef al UNPR, Gabriel Oprea. Senatorul a donat patru imobile şi terenurile aferente copiilor săi. Familia Oprea a rămas cu două apartamente în Bucureşti şi două case de vacanţă.

Schimbări majore s-au produs însă în declaraţia de avere a actualei şefe a PNL, Alina Gorghiu. După căsătoria cu Lucian Isar, liberala a adăugat două apartamente în Bucureşti, un automobil de lux, conturi de 400 de mii de euro, dar şi datorii. Cu un buget mai generos, Gorghiu şi-a permis să împrumute partidul cu 45.000 de lei pentru campanie.

La fel a făcut şi Vasile Blaga, care rămâne, însă, cu o datorie neplătită de peste 1 milion de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri