Ciprian Ciucu, președintele Consiliului Național de Integritate, sprijinit de M10 la Primăria Capitalei

Data publicării:
Ciprian Ciucu

 

Primarul Capitalei este, după președinte, al doilea cel mai important om ales în funcție din România, dispunând de un buget de 4,2 miliarde de lei și muncind pentru a îmbunătăți calitatea vieții a peste 1,9 milioane de oameni. Șapte ani de administrație dezastruoasă sub cercetatul penal Sorin Oprescu au adus orașul în pragul falimentului, regiile de distribuție a energiei termice (RADET) și a transportului în comun (RATB) acumulând în această perioadă datorii gigantice. Acolo unde celelalte partide au eșuat, M10 vrea să reușească: vrem să construim un București modern, sigur și administrat cu înțelepciune. Și, de aceea, îl susținem pe Ciprian Ciucu la Primăria Municipiului București”, se arată într-un comunicat al M10.

Potrivit sursei citate, M10 și Ciprian Ciucu împărtășesc aceleași valori: integritate, responsabilitate, respect și angajament.

Bucureștiul nu are nevoie de un simplu plan, are nevoie de o viziune. Iar eu am această viziune și am și experiența necesară pentru a face față cu succes funcției de primar general al Bucureștiului”, spune Ciprian Ciucu, directorul unuia dintre cele mai respectate ONG-uri din România,  fiind expert atât în Politici Publice, cât și în Administrația Publică, potrivit sursei citate.

Doresc să redau bucureștenilor plăcerea de trăi în orașul lor. Noi am uitat ce înseamnă să-ți placă orașul. Bucureștenii au nevoie să-și regăsească orașul. Asta e esența viziunii mele pentru Capitală. Nu cred că trebuie să salvăm orașul de cineva sau de ceva, cred că trebuie să-l punem pe baze solide, să-l aducem în secolul 21, atât ca model administrativ cât și din punct de vedere al infrastructurii”, adaugă Ciprian Ciucu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri