Clotilde Armand a ales să fie consilier în Sectorul 1 în detrimentul Consiliului General 

Data publicării:
clotilde armand in fata ta-1

Clotilde Armand a lansat un apel către bucureștenii din Sectorul 1 să se organizeze și să lucreze alături de echipa de consilieri pentru a ajuta comunitatea. 

„Am primit acest certificat care arată că am fost aleasă consilier în Consiliul local Sector 1 și am semnat declarația care spune că am ales postul de consilier al Sectorului 1 și nu pe cel din Consiliul General. Am ales Sectorul 1. O să facem tot ce am promis, transparență în primul rând, o să publicăm tot ce vom găsi. Vrem să ne organizăm, să avem oameni cu care să lucrăm. O să facem un apel la toți cetățenii Sectorului 1 să se alăture nouă, echipa de consilieri. Platforma este în pregatire, va fi gata în circa o săptămână și va trebui să lucrăm cu aceste grupuri de cetățeni care se vor constitui.

Va fi important ca fiecare cetățean să se organizeze, nu vom putea trata fiecare cerere, comunitatea trebuie să se organizeze. V-am promis că o sa avem un canal de televiziune pe internet, o să ne întâlnim, o să invităm asociațiile de cartier ca să dezbatem problemele și apoi o să putem să le rezolvăm. Sunt foarte fericită dacă ideile noastre sunt preluate de alte partide, să schimbăm cum se face politica și administrația locală", a declarat Clotilde Armand.    

În noaptea alegerilor, exit-pollurile o dădeau câștigătoare în Sectorul 1 pe candidata USB Clotilde Armand, însă după numărarea voturilor, ea a ieșit pe locul doi, după candidatul PSD Daniel Tudorache. 

Clotilde Armand s-a afla și pe listele de consilieri pentru Sectorul 1 și pentru Consiliul General și putea să aleagă la care să rămână. 

Citiți și:
DOCUMENT. Motivele pentru care a fost respinsă cererea USB de renumărare a voturilor
Clotilde Armand şi USB nu renunţă la renumărare: merg la BEC şi nu exclud excepţia de neconstituţionalitate 
Clotilde Armand: Am făcut tot ce am putut
Cine este Clotilde, franţuzoaica de la Sectorul 1 în faţa căreia au tremurat PSD şi PNL
Scor foarte strâns la Sectorul 1. Clotilde Armand, candidata USB: Dacă am câștigat voi fi onorată și voi începe să muncesc 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri