Consilierii județeni PNL și PDL din Gorj au protestat față de ordonanța privind traseismul

Data publicării:
tricou

Ordonanţa de urgenţă care permite aleşilor locali să-şi schimbe partidul face România de ruşine în Europa, susţin cei treisprezece consilieri PNL şi PDL.

„Este o încălcare atât a legilor acestei țări cât și a legislației internaționale. În an electoral, cu un an de zile înainte nu se pot face modificări la legislație”, a spus Mădălina Ciolocoi, consilier județean PNL.

Vom merge și în teritoriu și vom atrage atenția oamenilor să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în această perioadă”, a adăugat Gheorghe Mitescu, consilier județean PDL.

„Fiecare om face ce știe mai bine. E plăcerea dumnealor să poarte aceste tricouri”, a afirmat Vasile Râbu, consilier județean PSD.

„Este un protest inutil și populist”, a considerat Andrei Maiorean, consilier județean PSD.

„E foarte clar, sunt cumpărați pe bani publici. De la ACL Gorj eu cred că vor pleca până în zece”, a declarat Dan Vâlceanu, președintele PDL Gorj.

Liderul PSD Gorj spune că nu va fi primit în partid oricine vrea să profite de ordonanţa guvernului

„Cine dorește să vină e bineprimit, bineînțeles dacă îndeplinește condițiile și criteriile pe care le avem noi la nivelul organizatiei, să avem performanță”, a spus Ion Călinoiu, președintele CJ gorj.

Consilierii Opoziţiei ameninţă că vor organiza proteste în stradă la Târgu Jiu împotriva ordonanţei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri