Radu Stroe a fost exclus din PNL: „Eu am spus doar că presimt că scorul partidului la europarlamentare nu va fi cel scontat”

Data publicării:
radu stroe mediafax-1

Actualizare 16:40: „Domnul Quintus într-adevăr a sancționat și dumnealui ieşirile domnlui Stroe, doar că a propus un alt tip de sancţiune”, a declarat Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al PNL.

„Votul a arătat foarte clar că majoritatea a sancţionat comportamentul domnului Radu Stroe”, a subliniat Pocora.


Actualizare 16:20: Radu Stroe a fost exclus din partid cu 53 de voturi „pentru”, 10 „împotrivă” și un vot nul.

„S-a făcut propunerea și s-a votat excluderea. Domnul Antonescu a fost cel care a dorit acest lucru. A fost o propunere a domnului Quintus, care a propus suspendarea din funcția de vicepreședinte pentru șase luni”, a declarat la scurt timp Radu Stroe.

El a spus că nu se gândește să meargă la PSD și că va rămâne deputat independent. Totodată, Stroe a subliniat că speră să revină în partid.

„Eu am spus doar că presimt că scorul partidului la europarlamentare nu va fi cel scontat”, a menționat el.

Aceasta este cea de-a treia excludere a lui Radu Stroe din partid.


De asemenea, lui Radu Stroe i s-a reproşat faptul că la mai multe dintre voturile din plenul Parlamentului şi al Camerei Deputaţilor s-a exprimat în mod contrar liniei convenite la nivelul grupului PNL.

În tot acest timp, Stroe a vorbit cu liderii de filiale pentru a-i convinge să se răzgândească.

Ieri, Crin Antonescu declara că „e destul de greu să mai discuți cu el la masă”

Sigur că m-au deranjat și pe mine și pe alți colegi din țară. Trebuie să admită oricine că așa ceva n-ați mai văzut. Nu se poate ca în timp ce colegii tăi fac un efort, duc o bătălie politică, tu să spui public că abia aștepți ca acest efort să eșueze și să te mai și erijezi într-un individ care, lipsit de orice greutate politică, de orice legitimitate, să și ameninți după aceea cu represalii. Să te referi la cineva precum Klaus Iohannis cu termenul că 'vazbura'. Sigur că mă deranjează, că e revoltător așa ceva”, a susținut, ieri, Crin Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri