Crin Antonescu, critici pentru politicienii din toate partidele

Data publicării:
crin antonescu congres fb

Fostul lider al USL critică dur politicienii din toate partidele.

Uneori ai impresia că toată clasa politică s-a transformat, dar toţi, PSD, PNL, putere, opoziţie într-un cor de ţuţeri ai DNA, ceea ce este inutil şi din punct de vedere politic e o grozăvie, e o catastrofă să vii prim-ministru, Victor Ponta, şi să spui: În România se fac abuzuri şi eu însumi sunt victimă a unui abuz din partea justiţiei. Ceva nu e în regulă. Se fac abuzuri? Păi tu ca politician răspunzi de aceste lucruri”, a spus Crin Antonescu la un post de televiziune.

Fostul partener în USL al lui Victor Ponta spune că datoria politicienilor e să facă legi şi mecanisme prin care justiţia să fie independentă. Crin Antonescu nu vede cu ochi buni nici relaţia dintre preşedintele Klaus Iohannis şi PNL.

„Cred că pică în capcana de a încărca preşedintele cu treburi care le sunt dificile lor, de făcut. Dar de ce să ne gândim noi cum să facem aici, o să ne zică preşedintele. Partidul nu poate fi o umbră a preşedintelui sau o cutie de rezonanţă. Şi de asta, dacă înţeleg de ce PSD vrea primar dintr-un singur tur, nu înțeleg de ce PNL vrea. Se gândeşte că va mai putea parazita pe spinarea lui Iohannis încă ceva vreme”, a spus el.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a replicat: „Eu respect orice președinte al PNL, mai ales pe cei care au optat să rămână în PNL, mai ales după ce au pierdut funcția. Aşa că îi mulţumesc pentru observaţii”.

Crin Antonescu nu are cuvinte de laudă nici pentru partidul alături de care a fost la guvernare. Liberalul spune că nimeni nu dispreţuieşte mai mult omul sărac decât PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri