Dacian Cioloș, share la o postare a poliţistului Godină: Nici eu nu o puteam spune mai bine!

Data publicării:
1462641250original dsc 3692

„Nici eu nu o puteam spune mai bine chiar dacă simt același lucru. Și când o spune un om de la firul ierbii, mi se pare mult mai convingător”, a fost mesajul premierului Dacian Cioloș care însoțea postarea polițistului Marian Godină.

Agentul de poliție din Brașov a scris un text despre ura la români. Marian Godină pornește de la comentariile pe care observă că le-a suscitat o postare a lui în care făcea urări de la mulți ani asistenților medicali. „Adineauri am ajuns acasă de la muncă și m-am apucat să citesc comentariile de la postarea în care le uram la mulți ani asistenților medicali. Recunosc: m-am enervat. (...) Citeam cu câtă ură comentau unii la adresa lor”, scrie Marian Godină.

El spune că din fiecare profesie reținem doar exemplele negative, cele mediatizate, pentru că „doar nu o să vedem la știri judecători care muncesc de dimineața până seara și își fac meseria cu dedicație și pasiune.”

El a dat exemple și din alte profesii, acei taximetriști care nu pornesc aparatul sau acele vânzătoare de la magazin care „așteaptă să te înșele”.

Aș putea continua cu exemplele la nesfârșit și aș găsi de zis ceva despre orice profesie. Culmea, că toți care comentează pe această pagină au câte o profesie. Înseamnă că toți suntem niște hoți, niște șpăgari, niște incompetenți sau ce adjective mai apar prin comentarii. Dar cel mai bine ne pricepem la a ne denigra propria țară. "Mergi în Germania să vezi acolo cum e" , "Pfff, în Italia nu vezi așa ceva.", "Acolo e civilizație." Sunt atât de sătul de astfel de expresii!”, a continuat Marian Godină.

Eu cred că noi, românii, am început să ne urâm între noi, să vedem numai ce e mai urât la celălalt, să fim răi unul cu celălalt și să nu ne convină nimic. Dar pentru a schimba ceva, ce facem? Nimic. Comentăm pe pagina lui Marian. (...) Vă dați seama de ce ar fi capabile câteva milioane de oameni uniți, care se îndrăgesc, care se respectă și care înțeleg că sunt de aceeași parte a baricadei?”, a mai scris el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri