Dan Șova: În această seară Traian Băsescu a ținut un discurs împotriva României

Data publicării:
dan sova RESIZE-Mediafax Foto-Marius Dumbraveanu

Ministrul marilor proiecte a spus că a avut acces la mesajul Victoriei Nuland doar în calitate de cetățean și că aceasta a spus, în legătură cu statul de drept, răspunzând unei întrebări, că trebuie respectat de toți politicienii, indiferent din ce partid fac parte.

„Pentru mine, ca cetăţean al României, este foarte trist faptul că preşedintele României nu mai înţelege întâlnirile la care participă şi ţine un discurs antiromânesc. În această seară a ţinut un discurs împotriva României. În momentul în care spui: suntem izolaţi, am păşit cu un picior deaspura prăpastiei, riscăm ceva din partea SUA, toate aceste lucruri seamănă cu discursul unor lideri mai puţin importanţi din Uniunea Europeană care vor să nu aibă cetăţeni români sau bulgari, care vor să nu vină companiile româneşti, că românii să nu aibă drept de muncă. Tu, ca şef al statului, ai un discurs asemănător cu al liderilor extremişti din UE şi faci un mare rău ţării pe care o reprezinţi”, a comentat Dan Șova în emisiunea „Imparțial” de la Digi24.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că Victoria Nuland a venit la Bucureşti ca emisar al Guvernului SUA şi a transmis un mesaj extrem de serios, menit să îi îngrijoreze pe români şi pe politicieni, legat de statul de drept din România, care din vara lui 2012 este continuu pus sub semnul întrebării.

„Suntem pe marginea prăpastiei, dacă vom continua - sau majoritatea parlamentară în frunte cu premierul, cu Antonescu, dacă vor continua atacurile la deciziile judecătorești, la legislația corectă în baza căreia justiția își desfășoară activitatea, riscăm intrarea într-o perioadă lungă de izolare”, a declarat marți șeful statului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri