Daniel Constantin spune că ruptura cu PNL s-a produs pentru că nu a sprijinit „lupta împotriva numirii lui Kovesi la DNA”

Data publicării:
crin si daniel constantin - 5331053-Mediafax Foto-Razvan Chirita

„Nu-mi doresc să amplific un conflict cu Crin Antonescu, decența îmi spune că nu trebuie să-l atac pe Crin Antonescu, mai ales personal. (...) Săptămâna trecută eram pentru dl. Antonescu președinte, acum sunt subordonatul domnului Ponta”, a spus Daniel Constantin.

El a adăugat că apreciază că Victor Ponta a încercat să împace situația, dar a negat că ar fi avut discuții cu liderul social-democrat în vederea unei alianțe interpartinice. A evitat să spună, însă, dacă va urmări pe viitor o asemenea alianță cui PSD.

Am înțeles că mi se reproșa că eram la locul de muncă și că munceam, să-mi facă în continuare reproșuri de genul asta!”, a menționat liderul PC, referindu-se la Crin Antonescu.

Domnul Antonescu probabil că voia să fiu alături de dânsul în lupta împotriva numirii doamnei Kovesi la DNA. I-am explicat că nu am atribuții, din punct de vedere al președintelui PC, să mă exprim public cu privire la numirea unui procuror și probabil că lucrul acesta nu a fost pe placul lui Crin Antonescu”, a punctat Daniel Constantin.

Cu toate acestea, el a spus că e foarte bine ca USL să continue ca alianță și ca foștii parteneri să se înțeleagă bine la nivel guvernamental.

În ceea ce privește controversatul telefon dat de Victor Ponta lui Crin Antonescu, Daniel Constantin a confirmat că era de față, așa cum a spus și premierul, dar a precizat că nu a dat atenție discuției, din politețe, și nu știe despre care dintre comisiile parlamentare au vorbit.

Urmăriți declarațiile lui Daniel Constantin în materialul video de mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri