De la observator de fotbal la impiegat de mișcare. Meseriile candidaților la Parlamentul European

Data publicării:
ion ghinescu fb

Ion Ghinescu candidează din partea Partidului Dreptăţii Sociale. Fost primar al unei comune din Mehedinţi, Ghinescu spune că se pregăteşte pentru aceste alegeri încă din 2007. În timpul mandatului de edil local, a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare de Curtea de Apel Craiova pentru fals în înscrisuri oficiale.

Acum, Ghinescu este impiegat de mişcare la Căile Ferate Române.

Este o funcție foarte importantă în activitatea de mișcare a căii ferate. Am facultatea de drept, de management financiar-contabil, am fost primar. Am fost o săptămână în Parlamentul European și am văzut cum se desfășoară activitatea și consider că nu sunt mai prejos decât ei”, spune Ion Ghinescu.

Tot pe lista Partidului Dreptăţii Sociale este înscris un şef de siloz, iar PRM îl are printre candidaţi pe Bogdan Claudiu Ciurcă. Acesta scrie în declaraţia de avere că este conducător auto la Partidul România Mare. Pe locul 8 în lista Alternativei Socialiste se află Constantin Semen. Pe lângă pensia de militar, Semen încasează venituri din administrarea unor imobile, este fermier şi observator licenţiat de fotbal.

Toate partidele au umplut locurile neeligibile de pe liste cu diverşi angajaţi ai primăriilor locale sau cu funcţionari ai instituţiilor statului. Alegerile pentru cele 32 de mandate de europarlamentar ce revin României au loc pe 25 mai.

Pe lista PPDD pentru alegerile europarlamentare figurează un şef de serviciu, un consilier şi un expert al grupului din Camera Deputaţilor. Un alt consilier parlamentar apare şi pe lista Partidului Verde

Meseriile candidaţilor la Parlamentul European.

UDMR, PRM şi Noua Republică i-au pus pe liste şi pe cei care şi-au petrecut ultimii ani ca angajaţi în Parlamentul European.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri