Deputatul Sebastian Ghiţă s-a înscris în UNPR. Gabriel Oprea dezminte

Data publicării:
sebastian ghita captura

ACTUALIZARE. Întrebat dacă este adevărat că Sebastian Ghiță s-a înscris în UNPR, Gabriel Oprea a spus: „Nu, cred că e o glumă!”


Deputatul Sebastian Ghiţă s-a înscris, vineri, în UNPR. Deputatul a demisionat din PSD la sfârşitul lunii noiembrie 2014. 

DEMISIE DIN PSD. Sebastian Ghiță, la Digi24: Între mine și Victor Ponta există o diferență de viteză, nu de conținut între ceea ce credem, ce gândim

Reamintim că deputatul Sebastian Ghiță a demisionat din PSD, după ce premierul Victor Ponta l-a criticat pentru declarațiile referitoare la Ion Iliescu, președintele de onoare al PSD.

Întrebat dacă n-ar fi plecat din PSD, dacă nu ar fi discutat cu premierul Victor Ponta, Sebastian Ghiță a spus că nu știe să răspundă. „Nu știu să vă răspund care ar fi fost opțiunile mele, dacă nu discutam, dar am avut această discuție cu dânsul, am stabilit că există o diferență de viteză, nu diferență de conținut între ceea ce credem, ce gândim. Îmi doresc din tot sufletul să aibă puterea și mintea să reformeze acest partid și să facă pentru România ceea ce oamenii au nevoie”, a spus Sebastian Ghiță, la Digi24.

Sebastian Ghiță: Un partid nu poate fi nici CAP! Nu s-a terminat viața la lupta cu Ion Iliescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri