Elena Băsescu încurcă PMP cu PDL: „Îmi este puțin greu”

Data publicării:
elena basescu mediafax-2

Aflată pe scenă la Sibiu, pentru a susţine un discurs mobilizator pentru membrii Partidului MIşcarea Populară, Elena Băsescu şi-a început mesajul vorbindu-le despre PDL, despre PMP.

Lista Partidului Democrat Liberal este o listă valoroasă, pe lista noastră se regăseşte un tânăr de aceeaşi vârstă cu mine, este vorba de Siegfried Mureşan, şi mă bucur că am avut posibilitatea să dau o şansă unui tânăr să se afirme în politică, pentru că şi mie mi s-a dat la un moment dat o şansă şi era de datoria mea să promovez mai departe pe cineva”, a spus Elena Băsescu.

Apoi, Elena Băsescu a explicat de ce a încurcat denumirea actualului partid cu cea a fostei sale formaţiuni politice: „Îmi este puțin greu, zic PDL în loc de PMP. Cred că o să îmi ia puțin până mă obișnuiesc”

Plecată de aproape o lună din PDL, Elena Băsescu are deja conflicte cu foştii colegi. Ea susţine că deputatul PDL Raluca Turcan i-a desfiinţat cabinetul parlamentar de la Sibiu.

Nici oamenii pe care îi plătesc nu au avut bunul simț să îmi spună ce se întâmplă. Nu stiu care este atmosfera de la organizația de tineret. Îi platesc în continuare”, a declarat europarlamentarul.

În ultima vreme, Elena Băsescu a avut mai multe dispute şi cu doi foşti colegi din Parlamentul European, Teodor Stolojan şi Monica Macovei.

La finalul lunii martie, în ziua în care PMP şi-a înscris candidaţii pentru europarlamentare la Biroul Electoral Central, Elena Băsescu a anunţat că pleacă din PDL şi se că se înscrie în PMP, fără însă a mai candida pentru încă un mandat la Parlamentul European.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri