Elena Udrea: I-am spus lui T. Băsescu faptul că lui D. Cocoș i s-au cerut bani de către F. Coldea

Data publicării:
BASESCU CU UDREA LA BERARIE - FB UDREA 2

„I-am spus şi preşedintelui. Ce a făcut el va trebui să îl întrebaţi pe dânsul. Nu vreau să discut despre ce a spus preşedintele Traian Băsescu. Mă surprinde în schimb că toată lumea aşteaptă şi încearcă să provoace o reacţie a preşedintelui. Nu ar fi mai simplu să îl întrebăm înainte pe Dorin Cocoş, pe Alin Cocoş?”, a declarat Elena Udrea.

„Scandalul care s-a iscat nu s-a iscat zilele acestea. Este nefiresc că, dintre atât de multe nume vehiculate în dosare penale, oameni implicaţi, împotriva cărora s-au făcut denunţuri şi nu sunt subiect de presă, eu am fost, de luni de zile, în mijlocul unor dezbateri acuzatoare în condițiile în care, până joi, nu era nicio acuzaţie la adresa mea. Am reclamat asta şi am spus că mi se pare nejustificat şi în spatele acestei atenţii nejustificate trebuie să fie ceva”, a spus Elena Udrea.

„Știu exact ce se află în spate. Tactica a fost ca numele meu să fie implicat în cât mai multe discuţii cu iz penal, în așa fel încât când se va formula o acuzaţie oficială, nimeni să nu se mai mire. Am avut o discuţie cu cei din Parchet şi DNA, care mi-au spus că în dezbaterea publică e o mare aşteptare ca şi eu să fiu chemată la DNA. E o tactică de comunicare care face parte din această strategie împotriva mea”, a adăugat Elena Udrea.

„Nu spun că nu trebuie chemată Elena Udrea în aceste dosare, nu contest măsura de începere a urmăririi penale şi controlul judiciar, mi-am retras contestaţia. Înţeleg demersul procurorilor, problema e că toate lucrurile astea vin pe fondul unei agitaţii extraordinare în presă, care durează de luni de zile”, a mai spus Elena Udrea, susținând că există o strategie pentru decredibilizarea și reducerea ei la tăcere. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri