Emil Hurezeanu: Păpușarii din spatele Elenei Udrea și cei din spatele lui Victor Ponta și-au reglat tirul

Data publicării:
hurezeanu 18-1.11

Este interesant ce se întâmplă, este neobișnuit de interesant ce se întâmplă. Este imposibil ca ceea ce s-a întâmplat astăzi să nu aibă de-a face, în primul rând, cu păpușari din spate, care și-au reglat tirul unul cu celălalt și care au propria lor decontare”, a declarat Emil Hurezeanu, în „Jurnalul de Seară”.

În spatele doamnei Udrea și în spatele domnului Ghiță, în spatele domnului Băsescu și în spatele domnului Ponta, în spatele domnului Coldea sunt și alții. Sunt formule de lucru ale statului, ale punerii în șah a adversarului. Pentru că, altminteri, nu văd un sens al acestei povești”, a mai spus jurnalistul. 

Elena Udrea a fost eliberată din arestul Poliției Capitalei și va fi plasată în arest la domiciliu, a decis Înalta Curte de Casație și Justiție. Fostul ministru nu are voie să plece de acasă fără acordul autorităților judiciare și nu poate lua legătura direct sau indirect cu persoanele implicate în dosarul Microsoft. De asemenea, ea nu poate posta pe Facebook și nu poate da interviuri în legătură cu acest dosar.

Pe de altă parte, cumnatul premierului, Iulian Herţanu, deputatul Sebastian Ghiţă - un apropiat al şefului Guvernului, Mircea Cosma - preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, precum şi fiul său, Vlad, deputat PSD, au ajuns în faţa procurorilor DNA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri