GALERIE FOTO. Victor Ponta, emoționat în Iordania

Data publicării:
ponta la raul iordan - fb

FOTO: Facebook Victor Ponta

„Râul Iordan, la Locul Sfântului Botez. Foarte emoționant!”, a reacționat premierul, duminică, pe Facebook, unde a postat și două fotografii de la locul sfânt.

Aflat în a doua zi a vizitei sale în Iordania, când ar urma să fie primit de regele Abdullah al II-lea, premierul a explicat, tot pe Facebook, relevanța deplasării sale în regatul hașemit: „‎Iordania‬ rămâne o insulă de stabilitate și de libertate într-o regiune foarte dificilă, cu multe provocări şi conflicte. De asemenea, este o țară care investeşte foarte mult în Educaţie şi Sănătate!”, scrie Victor Ponta, care postează și un filmuleț de la sosirea sa în Iordania.

Primirea la Amman, capitala Regatului Hașemit al Iordaniei

#Iordania rămâne o insulă de stabilitate și de libertate într-o regiune foarte dificilă, cu multe provocări şi conflicte. De asemenea, este o țară care investeşte foarte mult în Educaţie şi Sănătate!

Posted by Victor Ponta on Saturday, October 3, 2015

Tot pe Facebook, premierul postează o serie de fotografii de la întâlnirea pe care a avut-o cu omologul său de la Amman, Abdullah Ensour. „Încercăm să reluăm ceea ce era o relaţie tradiţională între ‪‎România‬ şi‪ Iordania‬ - atât în politica externă, unde cei doi miniştri de Externe s-au întâlnit şi au iniţiative comune, dar şi în domeniul economic. Putem să extindem colaborarea comercială și pe anumite proiecte economice în cybersecurity‬, un domeniu în care România este deja recunoscută drept lider regional, o ţară cu capacităţi deosebite”, spune Victor Ponta.

El este însoțit de o delegație de miniștri și consilieri, din care fac parte Bogdan Aurescu, Daniel Constantin, Nicolae Bănicioiu, Raed Arafat, Teodor Meleșcanu.

romania iordania diplomatie - fb
romania iordania diplomatie - fb

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri