Gabriela Firea: Nu primesc lecții de la o firmă care se încăpățânează să țină 5 persoane pe Kiseleff, blocând sute de mii de oameni

Data publicării:
firea fb 1

„Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani într-o familie de sportivi. Fostul meu soț, Dumnezeu să-l odihnească, antrenor de atletism, profesor de sport, Răzvan Firea a pregătit talente în acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toată lumea sportivă. Fostul meu socru, Victor Firea — campion. Așa că cred nu trebuie să primesc lecții de la o firmă privată care se încăpățânează să țină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni care merg poate chiar la activități sportive”, a spus Firea, la Palatul Parlamentului, în cadrul forumului „Sportul — disciplină cheie pentru dezvoltarea personală”.

Ea a susținut că organizatorii, dacă doresc să promoveze sportul, nu ar trebui să se prevaleze de un anumit spațiu, ci să găsească soluții.

„Am devenit o persoană 'controversată' în București din punct de vedere al susținerii activității sportive pe bulevardul Kiseleff. (...) Când militezi pentru o activitate sportivă, găsești soluții pentru a desfășura acea activitate și nu te prevalezi doar de un spațiu sau altul. Dacă, în schimb, în spatele activității sportive sunt interese comerciale, intrăm într-o altă zonă”, a mai spus edilul Capitalei.

Gabriela Firea a precizat că face aceste declarații pentru că are „un of” și „au durut-o” acuzațiile că nu ar susține sportul, întrucât, a adăugat ea, l-a îndrăgit dintotdeauna și a crescut într-o familie de sportivi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri