Gabriela Firea, atac la Alina Gorghiu: Dă dovadă de indecență ducând în derizoriu problemele sociale ale românilor

Data publicării:
gabriela vranceanu firea - fb

Foto: Facebook

„Dezastrul din trecut al pedeliștilor ar trebui să-i îndemne acum la o minimă decență.

Reprezentanta noului PDL, doamna Alina Gorghiu, dă dovadă de indecență ducând în derizoriu problemele sociale ale românilor și încercând să puncteze politic folosindu-se de tema alocațiilor pentru copii!

Nu este decât o nouă dovadă de cinism fără margini și tupeu, mărci deja mult prea bine cunoscute ale pedeliștilor. Ei, cei care au tăiat tot ce se putea tăia de la români, cei care au îngenuncheat și batjocorit întregi categorii sociale doar pentru a-și acoperi incompetența de la guvernare, își permit acum să ne acuze pe noi, cei care am reparat toate aceste nedreptăți.

După ce ai tăiat salariile și pensiile din România, după ce ai crescut taxele și ai lăsat în urmă sute de mii de oameni fără un loc de muncă, o minimă decență ar trebui să-ți spună să te abții de la astfel de comentarii, precum cele ale fruntașei noului PDL, Alina Gorghiu !

Indiferent de falsele acuzații și de discursurile politicianiste ale acestor oameni duplicitari, noi vom continua să fim alături de oamenii aflați în nevoie și vom lua și mai departe măsuri precum cele de până acum: creșterea constantă a salariilor și pensiilor, majorarea venitului minim garantat, creșterea alocațiilor, a indemnizațiilor și a ajutoarelor, reducerea TVA și așa mai departe”, se arată în comunicatul de presă transmis de purtătorul de cuvânt al PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri