„Glumiţe” de politician. Ce și-au spus politicienii la mare

Data publicării:
crin antonescu

Democrat-liberalii i-au ironizat pe Crin Antonescu şi pe Victor Ponta: „Papagalul doctor Roco și salteaua Crineo. Să ne uităm un pic pe etichetă. Vedem că scrie că este o saltea cu două fețe. A sărit la buzunar. Victoraş! Impermeabil la DNA. - Papagalul, în afară să execute comenzi, mai ştie și altceva? - Îi place să fie la televizor şi să se fotografieze”.

Liderul PSD, Victor Ponta, nu s-a lăsat mai prejos, a criticat guvernarea democrat-liberală.

„Trebuie să ai un mare tupeu, după ce ai dat 6 milioane de lei pentru metroul din Bucureşti, să ţipi în fiecare zi de ce nu dau eu un miliard de euro. Dar nu cel care a semnat contractul şi a făcut 16 găuri şi ne-a lăsat cu găuri ne ceartă, că aia e nesimţire. Doamna respectivă a zis că face pârtia şi a plecat cu pârtia”, a spus Victor Ponta.

În deschiderea discursului ţinut în faţa parlamentarilor PSD, premierul şi-a cerut scuze pentru că a întârziat. A avut un motiv serios - o lecție de lider.

„Domnul ministru al Apărarii, domnul Dușa, m-a dus pe mare. Așa a zis, că trebuie să am și experiența mării ca să fiu bun de lider”, a mai spus Victor Ponta.

Coincidenţă sau nu, declaraţia vine în contextul în care există zvonuri că mulţi dintre baronii PSD îi cer lui Victor Ponta să candideze la prezidenţiale.

În acelaşi timp, în alt colţ al litoralului, Crin Antonescu s-a întâlnit cu femeile liberale. Acestea i-au promis că vor lucra precum furnicuţele şi albinuţele ca să strângă voturi pentru prezidenţiabilul lor. Iar preşedintele PNL s-a simţit dator să le întoarcă favorul printr-o declaraţie curtenitoare.

„Deseori sunt invidios pe dumneavoastră, sau regret că nu sunt femeie. Dumnezeu i-a creat diferiţi, dar cu egală splendoare dumnezeiască şi ceea ce are bun femeia e tocmai ce are diferit în comparaţie cu bărbatul”, a spus Crin Antonescu.

Femeile din PSD s-au simțit obligate să facă și ele o promisiune liderului lor.

Domnule președinte (președintele PSD, Victor Ponta – n.red.), la o altă școală de vară, domnului președinte Crin Antonescu i s-a promis că în campania pentru europarlamentare vor fi foarte harnice. Nu mi se pare normal ca președintele nostru să rămână fără o promisiune. Suntem mai bune, mai multe, mai frumoase, mai deștepte. Mă gândeam să vă promitem foarte serios să ne transformăm în campania electorală pentru europarlamentare, unde vrem să obținem cel mai mare scor, să ne transformăm în câini ciobănești carpatini românești?”, a afirmat Gabriela Firea, senator PSD.

Victor Ponta li s-a plans colegelor de partid că guvernarea l-a îmbătrânit cu 10 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri