Gorghiu: PNL a votat legea pensiilor aleşilor locali pentru că a văzut că Guvernul o susţine; am aflat acum că nu

Data publicării:
alina gorghiu FB-1

”Văzând poziţia Guvernului, evident că s-a luat decizia de a se susţine acest proiect. Astăzi am constatat, întrebând de ce Guvernul s-a răzgândit în acest proiect, că nu este o poziţie exprimată de Guvern această poziţie a secretarului de stat, ci o poziţie a nu ştiu cui. Dar mă întreb şi eu a cui e şi am cerut demiterea acestui secretar de stat”, a spus Alina Gorghiu, citată de News.ro.

”Din moment ce Guvernul îmi spune că nu am o problemă şi am resursă bugetară să aloc bani pentru pensiile primarilor şi comisia juridică spune că a pus legea în acord cu decizia CCR, nu văd care ar mai fi rezerva” , a adăugat Gorghiu.

În raportul din aprilie, se menţionează că la şedinţă a participat ”secretarul de stat Cezar Radu Soare, de la Ministerul Dezvoltării Regionale, care a susţinut amendamentele admise”.

Senatul a adoptat, marţi, proiectul de lege prin care aleşii locali care au cel puţin un mandat dus la capăt beneficiază de pensii speciale, proiectul fiind adoptat de către plen cu 101 voturi favorabile, unul împotrivă şi şase abţineri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri