Klaus Iohannis: Nu exclud să facem o opoziție care să coincidă cu punctul de vedere al unor partide apropiate de Băsescu

Data publicării:
klaus iohannis - digi

Întrebat dacă nu exclude posibilitatea unei apropieri de Traian Băsescu, Klaus Iohannis a precizat: „Nu exclud să facem o opoziție care în anumite puncte coincide cu punctul de vedere al altor partide. Da!”.

Pentru PNL va veni o perioadă de opoziție, în care va fi cel puțin la fel de activ în spațiul public și în care va veni cu soluții proprii pe care le va propune electoratului, a subliniat Iohannis, completând că speră ca acestă perioadă de opoziție să fie „relativ scurtă”.

În schimb, Klaus Iohannis exclude posibilitatea de a face o rocadă cu Crin Antonescu în tandemul președinte-premier vizat în cursa liberală pentru Cotroceni. „Teoretic, se poate construi orice fel de scenariu. Îmi doresc să îl sprijin pe Crin Antonescu, el e candidatul PNL și al meu. Îl voi sprijini, nu îl voi înlocui”, a declarat primarul Sibiului. El a precizat că exclude practic această ipoteză. „Ea poate fi construită doar teoretic”, a adăugat Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri