Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: "Aş vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalităţii, pe care cu toţii ne-o dorim"

Data publicării:
iohannis mesaj 1

Dragi români din ţară şi din străinătate, încheiem un an care ne-a adus provocări şi schimbări. Începem un an nou în care va trebui să construim temeinic, pentru ca speranţa să devină realitate şi o vom face împreună.

De sărbători suntem mai buni unii cu alţii, avem mai mult timp pentru cei care trec prin greutăţi şi mai multă încredere şi speranţă în viitor. Lăsăm la o parte ce ne desparte şi păstrăm ce ne uneşte.

Gândul meu se îndreaptă azi către voi toţi, concetăţenii mei de pretutindeni, către cei mai tineri care îşi doresc un viitor mai bun în ţara noastră, către cei care prin munca şi iniţiativa lor duc România înainte, către părinţii şi bunicii noştri care ne-au croit un drum în viaţâ. Gândul meu se îndreaptă azi către cei care slujesc sub drapelul României şi al aliaţilor noştri şi ne fac cinste. Gândul meu se îndreaptă şi către cei pentru care România înseamnă acasă oriunde s-ar afla.

Aş vrea ca de acum înainte să nu fie nevoie de zile speciale pentru încredere şi speranţe, aş vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalităţii pe care cu toţii ne-o dorim.

Sărbători fericite şi La mulţi ani”!, a transmis preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis nu va pleca prea departe de Sibiu de Revelion. Noul şef al statului va petrece noaptea dintre ani la Cisnădioara, în casa de vacanță a consulului onorific al Austriei la Sibiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri