Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, s-a întors în ţară după o vacanţă de zece zile, care a inclus o vizită privată în Statele Unite, dar şi câteva zile petrecute alături de părinţii săi, în Germania. A revenit la Sibiu, la bordul unei curse de linie a unei companii aeriene germane. Klaus Iohannis a călătorit la clasa Economic şi nu i-a refuzat pe pasagerii care şi-au dorit un selfie cu viitorul preşedinte.

Klaus Iohannis s-a întors în România (FOTO Turnul sfatului) 

Preşedintele nu a răspuns întrebărilor jurnaliştilor care l-au aşteptat la aeroport. În avion, Klaus Iohannis a fost însă mult mai dispus să stea de vorbă cu cei alături de care a călătorit şi a răspuns afirmativ tuturor celor care au dorit o amintire cu el.

„Era la vreo trei rânduri de mine, în faţă. Mi s-a părut foarte frumos că l-am văzut la Economy, totuşi. Am fost foarte surprins”, spune un pasager.

Embed:

„A fost foarte simplu, a stat la rând, ca toţi, nu s-a văzut nicio diferenţă. Foarte simplu”, povestește un altul.

Klaus Iohannis va depune jurământul în fața Parlamentului României pe 21 decembrie, ziua în care se împlinesc 25 de ani de la izbucnirea revoltelor populare din Bucureşti care au dus la căderea regimului comunist.

La puţin timp după ce a revenit în ţară, preşedintele ales a postat pe Facebook un mesaj în care vorbeşte despre semnificaţia acestor 25 de ani. Klaus Iohannis îi cheamă pe români pe 16 decembrie, atunci când se comemorează începerea revoltelor din Timişoara, să îşi aminteasă şi să îi onoreze pe cei care au luptat pentru libertate şi democraţie.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!