L. Dragnea: Ponta și Iohannis greșesc amândoi

Data publicării:
iohannis vs ponta

Cred că amândoi (au greşit - n.r.). După părerea mea, amândoi. Sunt obligaţi prin fişa postului şi prin votul pe care l-a avut fiecare, Klaus Iohannis care a fost votat preşedinte, Victor Ponta care a fost votat în 2012 ca parlamentar şi Parlamentul l-a propulsat prim-ministru, sunt obligaţi să comunice. Amândoi greşesc. Pot fi antipatici unul cu altul, pot să nu le placă unul de altul, dar pentru stabilitatea acestei ţări trebuie să comunice instituţional. Nu este în regulă ce se întâmplă", a declarat Liviu Dragnea, la Digi 24, comentând relaţia dintre premier şi preşedinte, mai ales după disputele pe tema Codului fiscal.

Președintele interimar al PSD spune că acest război nu face bine nimănui, la fel cum războiul dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu a adus deservicii amândurora. „Dacă stai foarte mult în ceartă şi în non-comunicare nu cred că este în regulă”, a adăugat Liviu Dragnea.

În privinţa Codului fiscal, Liviu Dragnea a spus că a cerut Ministerului de Finanţe un studiu de impact, în pregătirea sesiunii extraordinare a Parlamentului, care va lua în discuţie cererea de reexaminare a şefului statului. Ministrul de finanțe, Eugen Teodorovici, a fost chemat luni la PSD și pentru a prezenta proiectul de rectificare bugetară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri